maandag 30 december 2013

Nieuw bij Houtspel: ijsstokjes om mee te knutselen

Om te vieren dat Houtspel de 500 likes op facebook gehaald heeft en om van het einde van 2013 een klein feestje te maken loopt op dit moment een winactie. Je doet mee door houtspel te liken op facebook en door bij het desbetreffende bericht achter te laten wat je favoriete product is en wat je nog mist in ons assortiment. Wat een fantastische ideeën zijn er al achter gelaten!

Een veel gehoorde aanvulling blijkt te zijn extra houten knutselspullen waarbij 1 iemand ons wees op de houten ijsstokjes. Daar konden we wel wat mee, een simpel houten product dat precies past in ons assortiment. We zijn meteen op zoek gegaan en met trots kunnen we nu 3 nieuwe producten aan jullie presenteren! Toegevoegd zijn de blanke ijsstokjes (50 stuks voor €0,75), de gekleurde houten ijsstokjes (50 stuks voor €0,75) en de ijsstokjes met uitsparingen (150 stuks voor €4,50).











Daarnaast zijn we gelijk ook op zoek gegaan naar wat fantastische ideeën wat je kunt maken met deze leuke ijsstokjes. Je vindt deze voorbeelden op het bord met ijsstokjes op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten