donderdag 26 april 2012

Moederdag 2012

Over 2 weken is het weer zover: op zondag 13 mei is het weer moederdag! De dag om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten en je waardering voor haar te tonen. Dit kun je natuurlijk doen met een bosje bloemen of een doosje bonbons maar.... doe je dat niet elk jaar al? Wat dacht je ervan om je moeder dit jaar eens extra te verwennen en haar een echt bijzonder cadeau te geven?
Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken om met een echt bijzonder cadeau bij zijn moeder te komen heeft houtspel de moederdag top 10 opgesteld: de 10 beste cadeaus om aan je moeder te geven!

1. De houten moederpoes van Finkbeiner. Deze leuke houten poes heeft 2 kleintjes in haar buik zitten en kost maar €9,95.  Een prachtig cadeau dat uitermate geschikt is voor moeders met 2 kinderen.


2. Een sleutelhanger van Grimm’s, voor elke moeder die regelmatig naar haar sleutels aan het zoeken is. Houtspel heeft 3 leuke en originele sleutelhangers in haar assortiment. De duurste is €6,25, een ideaal cadeau dus voor de kleine beurs.


3. Het balansspel van Ebert. Is jou moeder uitermate geduldig en houdt ze van een uitdaging? Geef haar dan het balansspel van Ebert. Dit houten spel kost €17,50 en ziet er niet alleen heel leuk uit, het is ook erg leuk om te doen! Een echt cadeau om nog jaren met zijn allen van te genieten.



4. De rokende draak van Finkbeiner. Is jou moeder een echte wierook-fan? Of houdt ze gewoon van leuke gekke dingen? Dan is de rokende draak echt wat voor haar! Deze draak ziet er niet alleen fantastisch en lief uit, als je het wierook-kegeltje (er worden er 3 meegeleverd) aansteekt komt er ook nog eens echte rook uit deze draak zijn neus! Een echt origineel cadeau dus voor maar €19,95.


5. De houten bloem van Grimm’s. Is jou moeder ook zo dol op bloemen maar vind je het zonde dat echte bloemen na een week weer in de prullenbak verdwijnen? Overweeg dan eens deze mooie houten bloem.
Voor €24,95 heb je dit kunstwerkje thuis en kun je er nog jaren naar kijken, aan voelen en mee spelen!


6. De boom met eekhoorntjes van Finkbeiner.  Roept jou moeder al jaren dat ze eens wat anders aan de muur wilt? Denk dan eens aan deze houten boom met eekhoorntjes. Deze kun je zowel voor het raam hangen als aan de muur (ingelijst of niet). Voor €11,95 geef je je moeder een origineel kunstwerk waar ze nog jaren met veel plezier naar kan kijken!
(ps: houdt je moeder meer van uilen? Kijk dan eens naar onze boom met uilen).

7. Een houten legpuzzel cirkels. Is jou moeder dol op puzzelen of houdt ze erg van kleuren? Wat dacht je van deze legmozaiek cirkels? Deze puzzel is €25,95 en is zowel in zijn houder als op tafel in vele vormen te leggen. Een cadeau om je nooit meer mee te vervelen dus!

8. De houten lantaarn met uiltjes. Is jou moeder een echte liefhebben van de natuur of van sfeerlichtjes? Denk dan eens aan deze lantaarn met uiltjes gemaakt uit een boomstammetje en geschikt voor een waxinelichtje. Voor €17,50 licht dit lantaarntje je moeders leven, huis of tuin op!

9. De houten legpuzzel 4 elementen. Is jou moeder echt de allerliefste of heb je misschien wat goed te maken van voorgaande jaren? Denk dan eens aan deze prachtige houten legpuzzel! Hij lijkt misschien wat duur met zijn €79,95 maar deze puzzel is echt elke cent waard! Niet alleen om zijn maat van 44,5 cm bij 44,5 cm maar ook zeker omdat hij gewoon zo ontzettend mooi is! Echt een product om je moeder eens ontzettend mee te verwennen!

10. De houtspel-cadeaubon! Wil jou moeder graag zelf wat te kiezen hebben of kan je zelf geen keuze maken? Wij hebben voor jou de ideale oplossing: de houtspel-cadeaubon! De cadeaubon komt in 4 verschillende waardes van €10, €15, €25 en €50 en is in onze webshop voor al het houten speelgoed te gebruiken. Een cadeau waar iedereen blij van wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten